Полица книжарница со Марија Митева

25.01.2021
Денес во нашата книжарница авторката

ги разубави примероците од нејзината збирка раскази „Највисокото дно“ со уникатни пораки наменети за идните читатели - за оние кои самите ќе си ја купат книгата и за оние кои ќе ја добијат како подарок. Книгите со прекрасните картички со порака: „Знам, оди во вистински раце“, „Алал да ти е, супер избор“, „Ми ги читаш мислите“ или „За најдлабокото срце...“ и со потпис од Марија, можете да ги најдете само во нашата книжарница.