Палеонтологија

Palaeontology

Автор: Крис Макгауан

Издавач: ПОЛИЦА
Број на страници: 32
Година на издание: 2022

250,00МКД

Безбедно плаќање
Сигурна испорака

Дознај:

 • ШТО Е ПАЛЕОНТОЛОГИЈА
 • КОГА СЕ ОТКРИЕНИ ПРВИТЕ ФОСИЛИ
 • КОГА ЖИВЕЕЛЕ ДИНОСАУРУСИТЕ
 • КОЈ ДИНОАУРУС БИЛ НАЈГОЛЕМ
 • ДАЛИ  НА БАЛКАНОТ ИМА ДИНОСАУРУСИ
 • ДАЛИ ДИНОСАУРУСИТЕ НАВИСТИНА ИЗУМРЕЛЕ

Пробај:

 • ДА ПРЕПОЗНАЕШ РАЗНИ ВИДОВИ ДИНОСАУРУСИ
 • ДА НАПРАВИШ ФОСИЛЕН ОТПЕЧАТОК НА СТАПАЛО
 • ДА НАПРАВИШ КОСКА ОД ДИНОСАУРУС
 • ДА ОДИШ КАКО ДИНОСАУРУС
 • ДА НАПРАВИШ ГЕОЛОШКА ВРЕМЕНСКА СКАЛА
 • ДА НАПРАВИШ ПЕРДУВИ ЗА ЛЕТАЊЕ