Т.А.Ј.Н.А.

S.E.C.R.E.T.

Автор: Л. Мари Аделин

Издавач: ПОЛИЦА
Број на страници: 268
Година на издание: 2016

400,00МКД

Безбедно плаќање
Сигурна испорака

Без предрасуди, без граници, без срам... во „жешкиот“ Њу Орлеанс.

Келнерката Кеси Робишо си го живее секојдневието сè додека мистериозна убавица не си го заборави дневникот во кафулето во кое работи таа.

Дали ќе се осмели да ѕирне во него?

Одеднаш, пред неа се отвора нов свет, свет во кој жените доаѓаат до „среќата“ само со исполнување на десетте чекори.

Првпат во животот се ослободува и ја носи одлуката да му се приклучи на тајното друштво.

Кеси почнува да си ги остварува фантазиите што со секој чекор стануваат сè поинтензивни и посладострасни...

Повлечената и срамежлива Кеси станува еротски набуена, а нејзиниот сензибилен сексапил ѝ дава самодоверба што не го остава рамнодушен ниеден маж покрај кој ќе помине.