Т.А.Ј.Н.А. Споделена

S.E.C.R.E.T. Shared

Автор: Л. Мари Аделин

Издавач: ПОЛИЦА
Број на страници: 322
Година на издание: 2016

400,00МКД

Безбедно плаќање
Сигурна испорака

Нестрпливо очекуваното продолжение на еротската сензација Т.А.Ј.Н.А., во која женските сексуални фантазии стануваат реалност.

Сè уште ранета од неодамнешниот прекин со својот шеф и љубовник Вил, Кеси Робишо се посветува на работата во Т.А.Ј.Н.А. ‒ мистериозната организација што засекогаш ја промени со тоа што ги оживеа нејзините најдлабоки сексуални фантазии, една по една. Сега, редот е на Кеси да биде водач на новата кандидатка на групата, Дофин Мејсон, и да регрутира мажи што ќе ги исполнат новите фантазии.