ПОЛИЦА

Има и такви денови

Има и такви денови
Автор
Моника Стојановска

Идентитетот е приказна

Идентитетот е приказна
Автор
Иван Антоновски

Нова античка драма II

Нова античка драма II
Автор
Сашо Димоски

Јуридизација на медицината – реален страв за лекарска грешка

Јуридизација на медицината – реален страв за лекарска грешка
Автор
м-р Габриела Гајдова

100 социјални иновации од Финска

100 sosIaalIsтa Innovaatioтa suomesta
Автор
Илка Таипале

Даена : оние што не се гледаат

Tainna : (the unseen ones) : short stories
Автор
Норма Данинг

Темно скенирање

A Scanner Darkly
Автор
Филип К. Дик

Низ трепетот на времето

Низ трепетот на времето/Соња Дракул
Автор
Соња Дракуловска Богдановска

Жените Полежиновски

Жените Полежиновски
Автор
Даница Фичорска

Алгоритмеа : евлогија за дигиталните богови/ Аполон СМ-165.ехе

Алгоритмеа : евлогија за дигиталните богови/ Аполон СМ-165.ехе
Автор
Стефан Марковски