Џорџ и големиот прскот

George and the big bang

Автор: Луси и Стивен Хокинг ; илустрации Гари Парсонс

Издавач: ПОЛИЦА
Број на страници: 388
Година на издание: 2017

600,00МКД

Безбедно плаќање
Сигурна испорака

Дали некогаш сте сакале да патувате во вселената?

Запознајте го Џорџ. Тој е обично момче со неверојатна тајна – има можност да доживува меѓугалактички авантури!

Придружете му се во битката против лошиот бунтовен научник, кој по секоја цена сака да го саботира највозбудливиот – и опасниот експеримент на векот.

Смртоносната бомба чука.

Целиот свет гледа.

Дали Џорџ може да го сопре вториот ГОЛЕМ ПРСКОТ?