Џорџ и космичкиот лов на богатство

George and the Cosmic Treasure Hunt

Автор: Луси и Стивен Хокинг ; илустрации Гари Парсон

Издавач: ПОЛИЦА
Број на страници: 350
Година на издание: 2017

600,00МКД

Безбедно плаќање
Сигурна испорака

Дали некогаш сте сакале да патувате во вселената?

Запознајте го Џорџ. Тој е обично момче со неверојатна тајна – има можност да доживува меѓугалактички авантури!

На најдобрата другарка на Џорџ, Ени, ѝ е потребна помош – и тоа веднаш. Таа откри нешто многу чудно во суперкомпјутерот Космос...

Дали тоа е порака од вонземјанин? Постои ли живот таму горе? Џорџ и Ени мора да заминат на меѓугалактички лов на богатство за да откријат!