Нашите БАБИЧКИ секоја посебна на свој начин

Abuelas cada una a su manera

Автор: Беа Табоада

Издавач: ПОЛИЦА
Број на страници: 40
Година на издание: 2023

300,00МКД

Безбедно плаќање
Сигурна испорака

„На нашите баби им се обраќаме со различни имиња: бабе, бабуш, бапче, мајче, бабуле...

Затоа што сите баби се различни. Сите се грижат за нас, нè галат и нè учат на различен начин.“

Приказна што им оддава почит на бабите, нашите први пријателки, нашите втори мајки и омилени хероини, и на посебниот однос што го градиме со нив.